понеділок, 1 жовтня 2012 р.

"Добром забуте серцем обігріте" 1го жовтня День похилого віку.

Вартий пошани сивий волос
І старий тихенький голос.
До тих зморшок придивіться,
Станьте ближче й поклоніться.
     Другий місяць осені починається з особливої дати 1го жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку,проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також День Ветерана.
       Цей день- не лише можливість нагадати всім про людський обовязок бути турботливими і милосердними до найголовнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури,взаємозвязку поколінь.
       Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі "особи похилого віку" чим маємо завдячувати їм.Передусім це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним без оман.Їхне найбільше багатство-досвід,мудрість. Але найголовніше, що це покоління тих, хто на фронті чи в тилу, вистояли і зробили найбільший внесок у розгромі гітлерівського фашизму. Цього не маємо забувати.
        І ми робитимемо все щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.
         Бажаю всім людям похилого віку та ветеранам України міцного здоровя, добра, радості, довголіття,миру та злагоди у ваших душах.Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник-вічне джерело наснаги й любові.

Немає коментарів:

Дописати коментар