вівторок, 25 лютого 2014 р.

Світ поезії Шевченка очима дітей.

Т.Г.Шевченко- видатний український письменник та поет, чия творчість зробила його не багато, не мало, а символом українського народу та одною з головних колон, на якій тримається вся наша українська культура.
      Поетичні твори Великого кобзаря вважають основою сучасної української літератури й мови. Цей геній Української нації уособлює в собі дух свободи і відродження, національну свідомість  і патріотизм.  Постать і культурний спадок Т. Г. Шевченка приваблює ще й тим, що його вважають одним з найвидатніших майстрів українського образотворчого мистетства. Він є автором понад тисячі мистетських творів.
    В рамках підготовки до святкування 200річчя від дня народження Т. Г. Шевченка в бібліотеці діє виставка малюнків до творів Шевченка "Світ поезії Шевченка очима дітей". Свої роботи представили учні Лознянської школи. Діти у своїх роботах представили світ поезії. Вони намалювали малюнки до багатьох творів Шевченка: "Катерина", "Думи мої думи", "По діброві вітер віє", "Реве та стогне Дніпр широкий", "Садок вишневий коло хати", та інші
 

Немає коментарів:

Дописати коментар