пʼятницю, 27 червня 2014 р.

День Конституції України.


Наш погляд у майбутнім тоне,
До щастя зводяться мости…
Веди нас, Основний Законе,
До заповітної мети!



 Сьогодні ми святкуємо День прийняття Конституції України. Важким і довгим був шлях нашої держави до справжньої незалежності. Скільки крові і сліз було пролито нашими земляками, щоб сьогодні  нам милував  синьо – жовтий прапор і Володимирський тризуб, щоб могли ми вільно, на повен голос заспівати " Ще не вмерла


День прийняття Конституції України — свято волі, цивільного миру й доброї згоди всіх людей на основі закону та справедливості.
Конституція – це основний Закон держави, що має найвищу юридичну силу і встановлює засади політичної, правової та економічної систем держави.

Кожна держава має свою конституцію і вважає її найціннішим документом. У цьому документі закладено основу держави — її суспільні й національні цінності, життєво важливі права та свободи громадян. Конституція — це гордість країни, день її прийняття вважається великим святом.
      Для ознайомлення відвідувачів з основним законом нашої депжави в нашій бібліотеці організовано викладку літератури "Свобода народу, свобода людей"
      Мета: розповісти відвідувачам про історію створення Конституції України, основні її заходи, виховувати почуття патріотизму до своєї держави. 

 

 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар