пʼятниця, 10 жовтня 2014 р.

Благодійний марафон "Врятуймо кожного бійця-захисника України."

 Воїне, лицарю славний,
Ти зброю тримаєш в руках,
Щоб на нашу країну-державу
Злий не позарився враг.
Будь мужній і будь достойний
Ти слави своїх батьків,
Відважний вкраїнський воїне,
Нащадку славних віків.


Наша країна переживає нині важкі часи. На Сході лунають постріли, гинуть люди. Сотням поранених потрібна наша допомога. Важкою дорогою йде країна, виборюючи право бути незалежною, вільною, великою державою.
   Наш сьогоднішній інформаційно-мистецький захід проводиться в рамках зазначеного благодійного  марафону "Врятуймо кожного бійця-захисника України." Цю акцію ініціювали члени Координаційної ради з питань місцевого самоврядування, яка працює при голові обласної ради.
    Проведення Благодійного марафону викликане в першу чергу тривогою за долю поранених бійців котрі лікуються у Вінницькому військово-медичному клінічному центрі.
    Лознянська територіальна громада також долучилася до марафону. У сільському Будинку культури було проведено концерт, де взяли участь керівники установ та організацій села. Біля входу кожний присутній мали змогу кинути у скриньку кошти на підтримку воїнам АТО.
      Щодня у боротьбі з ворожими загарбниками, Україна втрачає своїх синів. Кожен з загиблих воїнів, залишиться у нашій памяті, вдячність за їхній подвиг житиме у серцях українців.








Немає коментарів:

Дописати коментар