середу, 19 серпня 2015 р.

Освячення хреста на місті будівництва храму.


19 серпня 2015 року у свято Преображення Господнього, в другій половині дня, єпископ Вінницький і Брацлавський Михаїл, прибув з архіпастирським візитом у с.Лозна , де звершив чин освячення хреста на місці будівництва храму на честь Покрови Пресвятої Богородиці.
На освячення зібралось багато віруючих, які прийшли в цей святковий день на місце будівництва майбутнього храму, щоб прийняти участь в цій урочистій події.
Владику зустріли в.о. благочинного Хмільницького району прот.Іван Пукас, настоятель парафії прот.Олександр Нестеренко та духовенство району.
Після чину освячення єпископ Михаїл звернувся до присутніх з архіпастирським словом, в якому привітав віруючих зі святом Преображення Господнього і висловив надію, що на місці будівництва храму, яке сьогодні було теж преображене Хрестом та молитвою, постане храм Божий, який ще більше преобразить не лише село, а й душі всіх віруючих, які будуть молитися в ньому. Після проповіді владика освятив плоди, які віруючі принесли у цей святковий день.






Немає коментарів:

Дописати коментар